Att komma till insikt

Detta med att komma till insikt om saker och ting, visst kan det vara jobbigt?! Hade en heldag igår med truminspelning, vilket var superkul men samtidigt så inser man hur mycket man har kvar att jobba på.
Ibland kanske man är för kritisk för sitt eget bästa, men jag kan inte undgå att höra saker i mitt spel som ibland får mig att undra om jag blev felvaggad som barn. No offense Mamma, det är bara ett roligt uttryck.

Och det här med "Less is more", visst är det intressant? Jag kommer ständigt fram till denna slutsats men jag virrar alltid bort mig i massa krusseduller men landar oftast i det mest logiska och enkla. Och det är nog bland det svåraste dessutom, att uttrycka något med så lite utsmyckningar som möjligt.

Nu i dagarna har jag även kommit igenom hela "Clair De Lune" vilket jag är jättestolt över. Det är fortfarande vissa passager som jag har väldigt svårt för, framförallt att få en jämn klangbild och bra övergångar.
Det är något speciellt med det stycket, det gör mig lugn och får mig att komma ner i varv om jag haft en stressig dag. Debussy is the shit!!

Jag postar den som favorit i repris ännu en gång. Nu blir det mat och sen ett övningspass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0