Teknikstrul

Nu var det ett tag sedan jag skrev nått här. Jag har en dundersvacka med allt som har med teknik att göra just nu.
Bil, iPod, dator m.m. Jäkla skit säger jag bara, hur kunde det bli så här?! Allt på en gång dessutom.

Nåja, har haft en jättetrevlig helg med rep och gott sällskap. Och från och med imorgon är det fullt spjut hela veckan ut med jobb, rep, roadtrip småland, spelning och häng.

Jag borde verkligen gå och sova nu men jag är för rastlös för att göra det. Vill hitta på nått men vet inte vad. Hmm, kanske titta på tv för omväxlningskull istället för YouTube.

För mycket fritid?!


Scotch!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH, jag dör av nostalgikicken när jag ser och hör detta:


Detta är min barndom i ett nötskal, detta är nog en av dom första låtarna jag hörde som jag kan minnas och nu är det säkert 15år sedan jag hörde den sist. Min dag/vecka/månad/år är räddad :-)

Mars & Venus

Nu är ett delmoment för mars månad avklarat för min del. Känns så otroligt skönt att få gå vidare och jag ser framemot dom kommande veckorna.
Har haft 2 väldigt spännande och innehållsrika veckor. Har fått jättemycket stöd av mina vänner och framförallt av Anna som har betytt mycket för mig senaste tiden. Det finns verkligen goda människor därute som (trots att man inte känner varandra så väl) kan göra goda saker för andra medmänniskor. Tack Anna för din energi och ditt stöd!

Har haft en låt i huvudet hela tiden senaste tiden. Ni vet en sån låt som bara växer och växer ju mer man lyssnar på den.
Det är återigen Coldplay och deras Amsterdam. Det är så bra att man vill dö.


Starzinger

När jag var liten brukade jag, Fia och min bror Daniel leka Starzinger. För er som är födda från -90 och uppåt så var Starzinger en japansk tecknad serie som i princip alla kids tittade på. Vi tog det ett steg längre och försökte göra en realityshow med karaktärerna Prinsessan Aurora (som Fia självklart fick vara), Cogo (Daniel tog hans roll) och slutligen fick jag vara tjockisen Hakka (ska tilläggas att jag var lite knubbig som skitunge, men jag hatade verkligen att alltid behöva vara loosern Hakka). När Daniel inte var med kunde jag istället vara Cogo och det var lycka på den tiden ska jag säga!! Det dumma med Cogo var dock att han hade ett slags diadem på huvudet som gjorde att han var sårbar för prinsessan Auroras krafter. Så när Fia inte tyckte jag var snäll nog, eller bara var allmänt jobbig, använde hon sina "krafter" på mig. Jag blev då tvungen att lägga mig ner på backen och skrika av smärta, precis som Cogo gjorde.
Så gick det till när man lekte på 80talet mina damer och herrar!! Det var bättre förr!!


Jaco the man

Asså, hur ser han ut?!  Ta av sig tröjan och rulla sig själv i lera och sedan hoppa ut på en scen inför tusentals människor?!?  Här var han på väg utför minst sagt.


Ett sjukt rolig grej är vid 1:33 när han ska "slå in" resten av bandet i sista ackordet men missar att signalera det och spelar sin baston utan att visa ett minsta tecken till bandet. Priceless!!! :-)
Tipsar även om 1:a trumpetarens insats vid 1.31. Snacka om att ta i från tårna.

Nä, nu dags för sängen.

Mars månad

Jag kommer inte blogga så värst mycket under mars månad då den kommer bli fruktansvärt hektisk för mig. Fick lite roliga jobb plus att jag har tusen andra saker att fixa dessutom. April verkar bli lugn iallafall så jag ser framemot den månaden, plus att då är våren på ingång på riktigt!!

Vill tipsa alla fusionnördar om Derek Sherinians kommande soloplatta Molecular Heinosity.
Det finns ett smakprov på hans myspace http://www.myspace.com/dereksherinian2008 klippet heter "antarctica".
Bådar mycket gott!!

Blev tipsad av Anna med detta youtubeklipp. Även fast jag inte dansar själv så blev jag nästan tårögd av denna briljans. Helt sjukt bra!!

RSS 2.0