HT-09

Jag har skaffat världens bästa motionsredskap till min iPhone: RunKeeper!!
Den räknar ut hur snabbt man rör sig och även hur långt man kommit. När man är färdig så kan man få en karta över rutten man sprungit, helt brutalt bra!! Det resulterade i att jag sprang min första mil sen typ 2002, och det var inte så blodigt som jag trodde. Kände dock lite i knäet så jag tog det lugnt och landade på 1h 6min.

I lördags såg jag och brorsan Coldplay på stadion och det var bland det häftigaste jag sett! Enormt bra show med bra ljud, ljus och videosekvenser till musiken. Dom hade en liten trevande start tyckte jag, men dom kom in i showen efter några låtar. En skum sak var att Chris Martin pekade finger till alla på stadion under clocks, undrar om det tecknet betyder något annat i Storbritannien. 
Yellow gick på tok för fort, den kändes inte alls bekväm i det snabba tempot och om det var planerat eller ett misstag av chris som räknade in den vet jag ej. 
Och i slutet av 42 (tror jag det var) så sjöng han en bit av "Amsterdam" men spelade inte låten som den skulle vara. Kanske fick han kalla fötter med tanke på fiaskot i Globen med den låten.

Förra veckan var jag i Piteå för att spela med Harlequin Drum Group. Det var jättekul att besöka Norrland igen och träffa alla gamla lärare och bekanta från äldre dar. Vi var utklädda till döden och skrämde slag på typ alla med vår outfit. En stackars liten pojke som såg oss vid ett dike vägrade gå förbi oss med sin mamma utan stod och grät tills vi försvann utom räckhåll. Jag har aldrig känt mig så evil som just då :P
Checka oss på http://www.harlequindrumgroup.com/

Och här är en video på hur vi spelar, jag var dock tyvärr inte med på denna spelning själv:Idag har jag haft en "fixa-tråkiga-vuxna-saker-dag" och ska snart iväg för en löprunda igen, och lite övning ikväll ska också hinnas med är det tänkt.

Förresten, käka aldrig Keso med feta/oliver smak!! Äter hellre sten än stoppar i mig det igen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0