tur i oturen..

I helgen hände det som i min värld ligger 10 i topp på värsta sakerna som kan hända en...mobilen blir stulen!!
Man tror inte det kan hända en själv, utan inbillar sig att sånt händer ju bara andra. Nåväl...det kunde varit MYCKET värre, och dessutom hittade jag en räddare i nöden.......trumvirvel............iPhone!!!!!!!!!!
Shit vilken mobil det är, den har typ allt som man kan önska sig: kamera, wifi, gps, grymma applikationer som metronom, digitalpiano, fartkameravarnare (I know, hur bra som helst!!!!) och det bästa av allt är att man kan ringa med den också!! Sweeeet!!

Var det kanske till och med meningen att min mobil skulle bli snodd så att jag kunde få njuta av iPhone´s existens?! Jag börjar tro det mer och mer. En annan sjukt intressant grej är att jag träffade 3 människor inom loppet av två dygn som jag inte sett på typ 7-8år pga av att mobilen blev stulen (dels när jag letade efter den på natten och även när jag köpte min nya). Det hade ALDRIG hänt om jag hade haft kvar min Nokia! En ren slump, eller rent utav ödet???

Mitt försök med att lära mig Clair de Lune går ganska bra faktiskt. Har lärt mig hälften av stycket nu utantill, men tempot är inte i närheten av vad det ska vara i original. Men det går framåt hursomhelst, och det är skitkul att öva på dessutom!

Kom ihåg, när allt känns som sämst så kanske det finns en mening bakom det, ett syfte för att öppna nya dörrar.....eller för att köpa en ny telefon!
Och om du behöver tröst nångång så kan du alltid lyssna på denna snubbe och tycka att det är ganska skönt att vara dig själv för en stund!!

Påsklov

Nu är snart påsken över och jag har fortfarande inte ätit något påskägg än, skandal!!!

I torsdags såg jag Bounce på Orionteatern med Ann-Sofie. Det var asgrymt, skulle verkligen vara coolt att kunna dansa som dom gör. Men man kan inte få allt här i världen, man måste ju faktiskt jobba för vissa saker ;-)

Lägenheten står lite tom också. Susanna flyttade ut i veckan och det känns tråkigt :-( du är saknad S!

Robert Gustafsson är ett geni!!!

Clair de lune

Hade så sjukt roligt igår. Det var oskarsgala i Oskarshamn, en gala där man gav priser till "årets företagare", "årets granne" m.m. Roligt gig, roliga människor, rolig tillställning...ROLIGT ROLIGT ROLIGT helt enkelt :-)
Och det är alltid lika skönt att få komma hem till släkt och vänner som man inte träffar alltför ofta. 

För någon vecka sedan öppnade sig en ny värld för mig...Debussy!! Detta är så obeskrivligt vackert!!

Innan året är slut ska jag kunna det spela det själv har jag som mål...kanske tagit mig vatten över huvudet men jag ska ge det ett försök iallafall.

RSS 2.0